به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری دوره آموزشی محلول سازی در آزمایشگاه
با حضور دکتر سجاد پیرسا دکتری شیمی تجزیه یک دوره آموزشی تخصصی با موضوع تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی ،روش محاسبات و استانداردسازی برگزارشد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز چهارشنبه 22 اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر سجاد پیرسا از اساتید گروه صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و دکتری شیمی تجزیه یک دوره آموزشی تخصصی با موضوع تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی ،روش محاسبات و استانداردسازی برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی در محل سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
این دوره آموزشی با هدف ارتقاء دانش و مهارت شرکت کنندگان در زمینه های آماده سازی و تنظیم محلول های مورد استفاده در واحدهای تولیدی طراحی شده بود .
دکتر پیرسا در این کارگاه آموزشی اصول محاسبات غلظتی،روش های صحیح ترکیب و رقیق سازی محلول ها،اصول ایمنی در کار ا مواد شیمیایی همچنین نگهداری و استانداردسازی را آموزش داد.
نظر دهید