برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/12/22 - 09:43
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

برگزاری دوره آموزشی محلول سازی در آزمایشگاه

با حضور دکتر سجاد پیرسا دکتری شیمی تجزیه یک دوره آموزشی تخصصی با موضوع تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی ،روش محاسبات و استانداردسازی برگزارشد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

صبح روز چهارشنبه 22 اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر سجاد پیرسا از اساتید گروه صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و دکتری شیمی تجزیه یک دوره آموزشی تخصصی با موضوع تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی ،روش محاسبات و استانداردسازی برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی در محل سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

این دوره آموزشی با هدف ارتقاء دانش و مهارت شرکت کنندگان در زمینه های آماده سازی و تنظیم محلول های مورد استفاده در واحدهای تولیدی طراحی شده بود .

دکتر پیرسا در این کارگاه آموزشی اصول محاسبات غلظتی،روش های صحیح ترکیب و رقیق سازی محلول ها،اصول ایمنی در کار ا مواد شیمیایی همچنین نگهداری و استانداردسازی  را آموزش داد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 14458
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب